Tuesday, February 15, 2011

'CONTEST 50 FOLLOWERS : CIK FYZA'

Weeehuuuu..... Memule nk ucapkan ribuan trime kaseh buat Cik Fyza krn sudi menjemput 50 follower pertama nye tuk menyertai contset nih.... dan aku jugak tersenarai dlm tu... hohoho... sbgai org baru dlm dunia blog ni tentulh aku teruja tuk turut serta dlm contest nih.. Menang x menang tu blakang kire... yg penting cube dulu dan leh gak cari pengalaman... ye dak..?? Jadi aku pon mencuba lah yer... hehe...

Ok... tuk menyertainye aku kenalah jwb soklan2 yg tlh pon di beri oleh Cik Fyza ni....... dan.... jom lah bace....  kang pnjg lak aku membebel nyer... hihihi....


~Kenapa Saya Follow Blog Cik Fyza~
  • Eeemmm..... secare jujurnye aku follow blog nih sbb aku ni baru berjinak2 dlm dunia blog, jd aku pon menjelajah dr satu blog ke satu blog... jd bile aku terjumpe blog cik fyza nih aku dh la tebekenan ngan teddy bear yg sgt comey kt atas tuh... hehe.. jd dgn tdk teragak2 aku pon klik lah butang follow... hehe... Lagi pulak nagan kaler pink yg nmpk sgt sweet tu mmbuatkan aku lebey yakin bhw ada sesuatu yg istimewa kt blog nih... sajuk mate memndang.... hohoho.


~Kutukan Kepada Blog Cik Fyza~
  •  Eh kene kutuk ker..? Kalo x kutuk x buley ker..? Cam  x sesuai jer aku yg masih lg buah cempedak diluar pagar ni nk kutuk2 org pnye blog.... huhuhu... x mo.. x mo... Kene gak ker..?? eeemmmm nk kutuk ape erk... Bukan kutuk lah kot... cume nk mintak jer.... buley ker..? hukhuk... Kalo buley nk tulisan tu besa skit la... kecik sgt.... hekhekhek... bepino bijik mate... tu je la...

~Pujian Kapada Blog Cik Fyza~
  • Suke... suke... Blog yg kemas, sedap mate memndang, cool, pilihan warna yg cantik, entri yg pendek tp berisi, mudah di fahami, bahasa yg mesra rakyat.... hikhik... Dan yg plg beshh Cik Fyza ni peka ngan follower2 baru dia... Dia akan review follower barunye sikit2.... Ok la tu.... Bg org baru cm aku nih tentulah rase teruja bile ade org sudi nk mengodek2 blog kiter kan... saper yg x suke kan... hihihi... Dan lg satukan aku suke ayat yg tuh.... 'Rumahku. Gambarku. Rambutku. Karyaku.'


Terima kasih sekali lagi buat Cik fyza.........


mood ~ mencari ilham tuk mnjdkan blog nih disukai ramai... hehehe...



4 comments:

toyolkiut said...

hehe..
TK pun dpt jg jmputan..
tp smpai skrg x buat2 lg..
sibuk sikit..(alasan)..
hehe..
xde idea lg..
TK pun suka blog tu.. cool je..

akutetapaku said...

tQ sbb TK sudi melawat kt blog nih...
sayer pon cube2 jer... 1st time msuk contest...
cari pengalaman...

toyolkiut said...

mai la baca TK punya lak pandangan tentang adik kita, cik Fyza tu..
last date br siap..
hehe..
eh, lupa lak nk tnya, sihat tak hari ni?

akutetapaku said...

ok.. nnti sayer bc ek..
sayer sihat2 aje...