Sunday, May 22, 2011

Segmen : Semua Orang Pun Mau Kritik!

Weehuuuu......

Empat lima hari ni tenet aku buat hal.. meragam x sudah2... menchik tau... mau jln2 ronda2 blog kenkawan pon sgt lah susah.... Lembaps... nyampah!!

Hari ni ok skit.... jalan punye jalan.. tetiber jumpe segmen beshh nih... kepunyaan incik azroy bin kasim.. (wah aku tulih name penoh ko roy...). Blog ni salah satu blog pebret aku la... kalo x bace rase mcm x sah jer... kalo x jenguk rase mcm x sempurna jer blogwlking aku..... (nmpak x roy.. aku mmbodek disitu..)...

Okeh2 sebelum aku teruskan segmen nih meh tengok ni dulu.....


hah dh tengok kan... header yg cukup meliurkan... hakhak... sesuai sgt ngan name nye Minda Gersang, jd gamba meleleh air liur tu  kira padan la kan.... tapiiiii... yg lolipop tu pulak apehal... hahaha.... oooo aku tau, mungkin tuk menambahkan lelehan air liur maka diletakkan lolipop disitu.... bagus2... Dengan tagline "Lucah bagi mereka yg berotak kuning..." baru la kene dgn kegersangannya.....sgt2 sesuai... bagus2....  (nampak roy aku memuji di situ...) haha....

Disebabkan aku bukan lah didlm golongan berotak kuning, maka aku tdk melebelkan blog ini sbg blog lucah... aku suke bc n3 roy yg santai dan kelakar waalupon kekadang imiginasinya terlalu 'dalam' hingga sukar tuk ditafsirkan..... hahha... tp masih ok... sesuai dibaca... jgn pikir yg bukan2 sudah la kan... hehe...

Roy ni suke gak la jln2 n komen kt blog aku yg  suam2 kuku ni... walupon jrg2 aku update n3 tp dia dtg la gak kan... sgt baik sebenarnya roy ni... (nmpak roy.. aku sdg memuji kau lg...)... hah lagi satu aku suke ngan n3 roy dan mat besi nye... owh tetiber rindu mat besi... mane n3 mat besi roy..??? hehe...

Lain2 tentang blog nih bg aku ok jer... x la lambat sgt nk loading... warna pon ok... gabungan hitam & hijua... oh aku sgt sukakn hijua...  sedap mata memandang.... (oh aku sdg memuji ko lg roy.... nmpak x..??..)

Alaaaa.... nape nk 3 n3 jer yg aku kene tepek kt sini.... nape x suruh bubuh sume n3 kn bagus... kalo buh 3 msti ko bace 3 n3 tu jer... jd aku x mo bubuh kt sini.... ko nk bace ko carik la kat blog achive aku sendiri.... hahaha... aku melawan ko ni roy.... ko nmpak x.. kah~kah~kah~



pssstttt...... aku mmg x pandai nk kritik..... aku hanya pandai membodek sahaja.... kah~kah~kah~......



mood : lapar...lapar.... tetiber tringin nk mkn char koew teow jer.....eeemmm....



7 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

bodek jangan tak bodek... ihiks... memang blog incik Roy tu best... (ehhh saya pun bodek jugak nih...)

akulahct said...

ticer wan ~ haha... jom bodek lg... hikhik....

Bella Bell said...

waahhhh..memang bodek habis.. hehehe!!~

akak..lain kali kutuk je blog dia even tak betul.. huhuu..

skrg blog dia dah makin comel..haha :D

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

bodek ada makna ni.. bahaya ni.. haha..

dah lama tak jumpa mat besi.. tak tau ape cerita dia skrg ni...

char kuew teow? boleh dtg ke rumah roy.. hehe

akulahct said...

Bella ~ akak mmg nk kutuk tp sian pulak kt budak roy nih... kihkihkih... dh la x encem... hahaha...

a ah la blog id dh lawa... hasil kene kutuk le tu... haha...



Roy ~ bg alamat... nk g mkn char koewteow pree ni... hehe... roy mmg baik...hehe..

kim salam rindu ngan mat besi ek... hihihi...

Ibnushukran said...

amboi siap bodek lgk ni, oww ada segmen kritik ek.. k2.. ni kene tengok blog roy ni..

akulahct said...

ibnushukran ~ hehe.. bodek ada makna tu....