Tuesday, May 3, 2011

kesibukan melanda....

weehuuu...

uish.. lame nye rase x menconteng disini.... nmpk sgt aku sunguh buzy... hehe... buzy la sgt.... 3 hari cuti mmg jadul penuh... huhu... dgn ank2 yg bru baik demam.. mmg agak buzy.... rindu rase nk jenguk blog kenkawan...  bace n3 terbaru... nk komen... nk balas komen... tp tu la... mase x brape mengizinkan... kire nye mlm nih aku nk cover blk la sume citer kenkawan yg aku dh trtingal.. kalo aku x komen tu bkn maksud aku x bace ye kenkawan... aku bace jgn risau.. dh mmg hobi aku mmbace jd aku akan bace n3 korang ek...

mingu ni gak x dpt nk juin segmen abg zam yg hawt tu... aku buzy la.. x sempat... okeh.. daaaa... ni n3 plg pendek kot stakat hi.. haha... kang tulih pnj2 bile pulak nk melawat kenkawn ye dak... hehe.....





psssttt.... saper x pecayer aku buzy sile angkat bahu... hukhuk....


mood : blogwalking.... mmbace.....






7 comments:

Bella Bell said...

bahu saya xnk terangkat la kak..hehehehee~~~

pastot la lama dah xnmpak akak..busy sangat ea ^__^v

akulahct said...

bella ~ haha... kalo x terangkat tu mkne nye pecaye ler tu... hukhuk...

buzy mcm YB... hakhak...

| gad1s s0ypans | said...

hikhik....
j0m akak kita jalan2......
hilangkan tensi0n bzy.....
(:

mykhalis said...

patutla lama tak datang ziarah kat blog Khalis

akulahct said...

gadis soypans ~ tengs sudi dtg nk komen kt blog akak yg hudus nih... hihi... jom ar kite jenjln... hikhik...


khlais ~ huhu.. persan gak ek ct x jln2 kt blog khlais kan... ekceli blog khlasi ct jenguk gak hari2... cume x komen jer... hehe...

Ibnushukran said...

npe bahu terangkat plak ni.. hehe
cuti ni mmng masa untuk berbl0gwalking, time exam ritu nk BW pun pk dua kali.. haha

akulahct said...

ibnushukran ~ sile turun kn bahu anda,,, haha,,,, sy tdk tipu tau.... lalalala....