Saturday, March 5, 2011

Orang Berbudi Kita Berbahasa

Sila sambung ayat diatas kwn2... haha... ok2 ari ni nk citer tntang kegembiraan yg berganda di bulan Mac.. wahh bunyi cam beshh jer ek... x tau la bg org lain besh ke x beshh, tp bagi aku budak yg baru blajar ni kire dah abis bessh la... 

Memule skali nk ucapkn ribuan terima kasih buat Incik Khalis yg baik hati sbb dia ade wat sikit review tntg blog aku yg x seberape ni... wlaupon sikit jer tp sgt2 bermakna... ececeh... kalo nk tau ape yg di tulis meh baca sini ...
Aku mmg suke bace blog Incik Khalis nih pasal byk bende2 pelik kt situ... byk sunguh idea dia ni... lgpon dia ni amat lah peramah... kalo x caye korang try la komen kat entri dia, msti dia balas punye... 

tekejut + gembira.... bila blog direview...

Yg kedua nye aku sgt lah gembirae nye ari ni pasal aku menang contest... yeay..yeay... contest ni dianjurkan oleh Cik Fyza yg baik hati.... meh bace kat sini kalo x pecaye...ni la 1st time aku masuk contest... tetiber menang pulak... uishhh tentu la rase amat terharukn.... korang nk tau ke aku menang tempt ke brape..?? nak tau ek..?? betul nak tau ni..?? ok2... dgn bangga nye aku nk kabo aku menang Hadiah Saguhati... yeayyyyyyy.... ok la tu kan... menang gak kan... korang ade..?? ader..?? ader..?? hahaha.... nk gelak bangga jap....

meh tepok tgn ramai2.... aku menang.. yeayyyyy....


mood : senyum sampai telinga... hihihi..

4 comments:

mykhalis said...

hhaha..mau panjang2 ke?kene bayar pengiklanan le..hehe..tahniah sbb menang walaupun tak menang moto..heh

akutetapaku said...

haha... x pyh pnjg pon x per... x der duit nk bayo... trime kasih... nnti khalis buat la contest yg hadiah nye moto... sure sayer menang... hahaha....

mykhalis said...

amboi..contest hadiah moto..nnt dah ada 10 cawangan kedai baru buat k?heheh..

akutetapaku said...

hehe... bkk la cwgn kedai kt ipoh, leh ct jd pengurus nye... hahaha...