Monday, April 11, 2011

~Jawab Jangan Tak Jawab ~


Jom jawab soklan dari Blog Sah Dan Tak Sah.... salah satu blog kegemaran aku nih....

Blog Sah Dan Tak Sah


Incik Khalis ni ade la buat sesi menjawab soklan yg disediakan... 




suasah wooo soklan nyer.... jom kite tengok soklan nyer....



dan dengan konfiden nye aku menjawab... hahaha......




yang beshh nye punye le banyak aku jawab tak tau.... hehehe.... 
aku try jer.... nak buat cam ner dah memang tak pandai kan... 
jd banyak la salahnye dari yg betul... huhuhu....
 kalo nk tengok jawapan nyer meh bace kat sini...



pssstttttt....... akceli aku baru blaja buat print screen... hahaha... tu yg buat n3 ni.... nak try.... hehehe....


mood : baca buku..... stanby tuk soklan seterusnye hujung minggu ni... hehehe.....




9 comments:

♥sophie♥ said...

wahh ,,nie ape?? mcm segmen kew ??

mykhalis said...

ahhah.. ini dapt markah tambahan nie.. selamt berjaya untuk kuiz seterusnya k?

Blog terbaik

Mnutup aurat tapi berbogel??

Ada apa dengan dara

AizA said...

rajin jawab yer... sy membaca jer je lah...

~~Ticer Wann~~ said...

xmo jwb dh...khalis kata cm kacang kuda... tp jwb cm nk buka kacang pistacio ja pun..ssh kemain.. ngee... :))

akulahct said...

Sophie ~ ni bkn sgmen... tp sesi mnjawab soklan yg dibuat oleh khalis... hehe..

khalis ~ haha... mmg kene bg markah tambahn tau tuk soklan hujung mingu ni... kalo boleh bagi menang skali...hehe....

Aiza ~ bace pon ok gak... lps ni try la pulak... leh uji minda ni... hehe

Ticer Wan ~ a'ah ler.. dia kate senang tp mane senang nyer... susah kan..kan..kan..
tp ct nk jawab gak soklan tuk mingu ni... hihihi....

Bella Bell said...

alaa...segmen apa ni??ada gak baca kat blog roy gersang dan blog tecer wan...tp xtw la segmen apa ni..hehee..

btw...pndai jgk awak printscreen..hehehehe..



^___^v

akulahct said...

bella ~ ni sesei mnjawab sokla di blog incik khalis... hehe..


owhh... timer kaceh... print screen tu bende br bg sy... buah cempadka diluar pagar... sy budak br belajar... hehe...

Miss Tira said...

Masa tu Tira terlepas nak jawab soklan dari blog tu. Hahaha. Sibuk sangat. Takpe, exam berikutnya pasti lulus. Cheeewaah. Haha.

akulahct said...

miss tira ~ nnti leh try lg.. jgn risau khalis rajin buat soklan... hehe...